Anahtar Kelimeler: yılda kadının hayatına dokundular

KADIN - İzmir Soroptimist Kulüpleri 3 Ekim Dünya Soroptimistlik ve Dostluk günü için İzmir Ticaret Odası Lokalinde anma töreni düzenledi. Törene, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu 2.Başkanı Mine Kozlubel, Ege Toplum Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Başkanı Figen Çakır, Alsancak Kulüp Başkanı Nesrin Sezer, Göztepe Soroptimist Kulübü Başkanı Buket Karadeveci, İzmir Soroptimist Kulübü Başkanı Mukadder Özden, Karşiyaka Soroptimist Kulübü başkanı Sema Özay, Kordon Soroptimist Kulübü Başkanı Dilek Eser ve kulüp üyeleri katıldı.

Yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde gerçekleştiren projeler ile kadınların ve kızların yaşamlarını iyileştirmek için fırsatlar yaratan Soroptimist Kulübü üyeleri, dostluk günü için bir araya geldi. Türkiye’de otuz beş kulüpten oluşan ve bine yakın üyesiyle faaliyetlerde bulunan Soroptimist Kulubü, eğitim, sağlık, çevre, cinsiyet eşitliği ve şiddet konularında farkındalık yaratmaya devam ediyor.

İnsan haklarının sağlanması ve özellikle kadının toplumdaki yerinin yükseltilmesi için çaba gösterdiklerini belirten Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu 2.Başkanı Mine Kozlubel, bütün ülkelerin soroptimistleri arasında dostluk ve beraberlik duygusuna katkı koymak için faaliyetler yürüttüklerini ifade etti. Çeşitli projelerle insanlığa hizmet ettiklerini vurgulayan Mine Kozlubel, “Kulübümüzün anlamı en iyiyi amaçlayan kız kardeşler anlamına gelmektedir. Kadınların ve genç kadınların yaşamlarına dokunmak için hepimiz bir araya geldik. Sorotopmistler olarak bir yıllık süre içinde toplamda 28 bin kadınımızın hayatına dokunduk. Bu bizler için oldukça gurur verici. Her geçen günün üstüne koyarak daha fazla kadınımızın hayatına katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.   



Kendisi ayrı, çekirdeği ayrı şifa kaynağı

Süratli otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü kadın hayatını kaybetti

Kan donduran olay: Alkollü eğlence dönüşü darp edilen bebek hastanelik oldu

Torunu tarafından bıçaklanan babaanne hayatını kaybetti

MANİSA KÜÇÜK SANAYİSİNİ DÖNÜŞTÜRECEK PROJENİN LANSMANI YAPILDI

Kırkağaç’ta kamyonet ile tır çarpıştı: 1 yaralı

MEB, fenomen öğretmenler için harekete geçti! Ağır cezalar yolda

53 yıllık bilim yolculuğunda ‘zirve’ ödül

Manisa’da 15 ton atık ilaç doğaya karışmadan imha edildi

Manisa CBÜ en iyi 20 üniversite arasına girdi

Öğretmen milyonluk ev ve araçlarını TSK'ya bağışladı, 'psikoz' denilerek hastaneye yatırılmak istendi

Saruhanlı'da vefat...

Manisa TSO’dan Gülşah Durbay anısına lokma hayrı

Gediz Kavşağında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

SARUHANLI'DA AVCILIK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDİ

Eşini öldürüp, Ağrı'da yakalanan Saruhanlılı şüpheli tutuklandı

Kızıl geyikler aylar sonra Spil Dağı’nda yeniden görüntülendi

Yapay zekayla kandırdıkları adamı 98 bin TL dolandırdılar

TIR’ın altında kalan sürücü ağır yaralandı

Evinde sobadan çıkan yangında öldü

Tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaşlı adam hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 7.10.2019 05:03:00 1219 0
Tarih: 07.10.2019 05:03 Güncelleme: 07.10.2019 05:03
Haberi Sesli Oku