TÜP BEBEK - 18 yıldır çocukları olmayan Baki ve Havva Tuna ailesi Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde gördükleri tedavi sonrasında ilk çocuklarına kavuşarak adını Umut koydular. Umut adını verdikleri bebeklerini kucaklarına aldıklarında gözyaşlarına hakim olamayan aile muayene oldukları Hafsa Sultan Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tayfun Özçakar´a başta olmak üzere Celal Bayar Üniversitesi yetkililerine teşekkür ederek, ?Mutluluğumuzu kelimelerle anlatmak imkansız. Bambaşka bir duygu ve sevinç içerisindeyiz. Allah herkesin çocuk olmasını vesile kılsın, çocuğu olmayan aileler ise ümitlerini asla yitirmesinler? ifadesinde bulundular.

18 YIL SONRA GELEN BÜYÜK MUTLULUK

18 yıldır evli olan ve çocukları olmayan Baki ? Havva Tuna ailesi Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde gördükleri tedavi sonrasında ilk çocuklarına kavuşarak büyük bir mutluluk yaşadılar. Evlat sahibi olmanın kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel bir duygu olduğunu ifade eden çift 18 yıl sonra dünyaya gelen bebeklerine Umut adını koydular. Doktorları Tüp Bebek Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tayfun Özçakır´a sonsuz güvendiklerini ve söylediklerinin dışına bir an olsun çıkmadıklarını belirten Baki Tuna, ?Bu mutluluğu yaşattığı için Tayfun Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Mutluluğumuzu kelimelerle anlatmak imkansız. Bambaşka bir duygu ve sevinç içerisindeyiz. Allah herkesin çocuk olmasını vesile kılsın, çocuğu olmayan aileler ise ümitlerini asla yitirmesinler ve mutlaka tedavilerine devam etsinler? diye konuştu.

ÜMİT VE GAYRETLERİ BOŞA ÇIKMADI

Baki ve Havva Tuna ailesinin yıllardır çocuk arzusuyla yanıp tutuşan bir çift olduğunu kaydeden Tüp Bebek Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tayfun Özçakır, ?18 yıldır bunun için büyük çaba harcadılar ve en sonunda da muratlarına erdiler. Biz de bu vesileyle çok mutluyuz. İnanıyorum ki Umut adını verdikleri bebekleri kendileri hayırlı uğurlu olur ve çok çok daha güzel, mutlu aile tablosu içerisinde yaşamlarına devam ederler? diye konuştu.

Anne Hava Tuna´nın 38 yaşında olduğunu ve ailenin 18 yıl sonra çocuğuna kavuştuğunu belirten Özçakır, ?Çiftin daha önceki yıllarda daha başka tedavileri ve denemeleri olmuştu ama sonuç vermemişti ama aile herşeye rağmen ümitlerini ve gayretlerini kesmedi. Onların bu gayreti ve bizim de çabamız umutlarımızı asla yitirmeden Umut´u dünyaya getirdi. Bir kez daha Tuna ailesine bundan sonraki yaşantılarında mutluluklar diliyorum? dedi.

TÜP BEBEK MERKEZİ BAŞARI ORANI YÜZDE 43

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde her hastaya göre değişik tedavi seçeneklerinin mevcut olduğunu ve 2,5 yıldır çalışmakta olan bir birim olunduğunu kaydeden Prof. Dr. Tayfun Özçakır, ?Şu anda Tüp Bebek Merkezimiz sayesinde 100´ün üzerinde doğum yapmış, çocuklarına kavuşmuş ailemiz var. Başarı oranımız ise yüzde 43 dolaylarında. Bu anlamda Dünya standartlarına uygun bir başarı. Çevre il ve ilçelerden epey talep görüyoruz. Bundan sonra da başarılarımızın devam edeceğine inanıyorum? diye konuştu. 



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 26.04.2016 16:53:06 604 0

Tarih: 26.04.2016 16:53

Haberi Sesli Oku